Prijzen

YICE Licentiemodel

Hieronder vindt u de YICE licentiestructuur. Zowel de Business- als Enterprise- licentie is uit te breiden met extra gebruikers en controls (maatregelen). Licenties kunnen op verzoek verder worden aangepast. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Prijzen zijn per jaar, ex. BTW. Licentievergoedingen worden jaarlijks vooruit betaald.

Elke klantlicentie omvat een operationele set-up, met alle modules en functionaliteiten, in een volledig gescheiden en beveiligd YICE-subdomein. Er wordt één beheerdersaccount verstrekt, waarmee u direct aan de slag kunt. Uiteraard helpen wij u op weg met de inbegrepen support. Dit is op uw verzoek uit te breiden, bijvoorbeeld voor het configureren van uw YICE-omgeving, het importeren van control frameworks en/of het verzorgen van trainingen voor gebruikers.

Business licentie

De Business- licentie past in veel kleine en middelgrote organisaties. U heeft toegang tot elke module en kunt maximaal 3 gebruikers en 300 maatregelen toevoegen. Bij deze licentie ontvangt u 4 uur gratis installatie ondersteuning.

Ideaal voor organisaties met compliance-uitdagingen die verband houden met een of twee control frameworks

Als u een robuust systeem nodig heeft om een ​​control framework te beheren, zoals ISO 27001 of ISO 9001, dan is de Business- licentie wellicht de juiste keuze voor u.

Business

€ 2950

3 gebruikers

max. 300 controls

4 uur gratis set-up support

Enterprise

€ 7950

25 gebruikers

max. 1500 controls

8 uur gratis set-up support

Enterprise licentie

De Enterprise- licentie is de meest uitgebreide licentie. Bovenop de Business- licentie kunt u meer gebruikers en maatregelen toevoegen (bijvoorbeeld gerelateerd aan eisen van specifieke klanten of toezichthoudende instanties). En u krijgt 8 uur gratis installatie ondersteuning.

Ideaal voor middelgrote en grote organisaties met meerdere (interne en externe) gebruikers en diverse compliance uitdagingen met betrekking tot wet- en regelgeving

Als uw behoeften hoog zijn, uw organisatie complex is met verschillende interne en externe belanghebbenden, certificering en assurance belangrijke kwesties voor u zijn, dan is de Enterprise- licentie wellicht de juiste keuze voor u.

Profiteer van 35 jaar ervaring

YICE is gebouwd vanuit de praktijk en de dagelijkse uitdagingen van specialisten in diverse bedrijfstakken