Prijzen

YICE Licentiemodel

YICE biedt een overzichtelijke licentiestructuur met een business en enterprise licentie. De prijzen beginnen bij € 3.850 per jaar (ex. BTW) voor de business licentie met alle basis modules. Licenties kunnen worden uitgebreid met extra gebruikers, maatregelen en met aanvullende opties, zoals ‘single sign on’. Zie hieronder voor een overzicht van alle basis modules en de mogelijke opties.

Licentievergoedingen worden jaarlijks vooruit betaald. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Elke klantlicentie omvat een operationele set-up in een volledig gescheiden en beveiligd YICE-subdomein. Er wordt één beheerdersaccount verstrekt, waarmee u direct aan de slag kunt. Uiteraard helpen wij u op weg met de inbegrepen support. Dit is op uw verzoek uit te breiden met extra consultancy, bijvoorbeeld voor het configureren van uw YICE-omgeving, het importeren van control frameworks en/of het verzorgen van trainingen voor gebruikers.

Business licentie

De Business- licentie past in veel kleine en middelgrote organisaties. U heeft toegang tot elke module en kunt maximaal 3 gebruikers en 300 maatregelen toevoegen. Bij deze licentie ontvangt u 4 uur gratis installatie ondersteuning.

Ideaal voor organisaties met compliance-uitdagingen die verband houden met een of twee control frameworks

Als u een robuust systeem nodig heeft om een ​​control framework te beheren, zoals ISO 27001 of ISO 9001, dan is de Business- licentie wellicht de juiste keuze voor u.

Business

3 gebruikers

max. 300 controls

4 uur gratis set-up support

Enterprise

25 gebruikers

max. 1500 controls

8 uur gratis set-up support

Enterprise licentie

De Enterprise- licentie is de meest uitgebreide licentie. Bovenop de Business- licentie kunt u meer gebruikers en maatregelen toevoegen (bijvoorbeeld gerelateerd aan eisen van specifieke klanten of toezichthoudende instanties). En u krijgt 8 uur gratis installatie ondersteuning.

Ideaal voor middelgrote en grote organisaties met meerdere (interne en externe) gebruikers en diverse compliance uitdagingen met betrekking tot wet- en regelgeving

Als uw behoeften hoog zijn, uw organisatie complex is met verschillende interne en externe belanghebbenden, certificering en assurance belangrijke kwesties voor u zijn, dan is de Enterprise- licentie wellicht de juiste keuze voor u.

Basis modules

Bedrijfsmiddelen

Risico’s

Maatregelen

Acties

Doelstellingen

Gebruikers & Rollen

Config

Log

Rapporten

E-mail alerts

Berichten

Kalender

Eigen FAQ

Twee factor authenticatie (2FA)

Eigen subdomein

Encryptie

Extra opties

Link maatregelen (C2C)

Documenten

Verwerkingsregister

Leveranciers

Import

Export

Extended Validation certificaat (EV SSL)

Single Sign On (SSO 1.0)

Multi tenant (vanaf Q4 2022)

IP-whitelisting

Eigen password policies

Additionele gebruikers

Additionele maatregelen

Additionele consultancy

.

.

.

Profiteer van 35 jaar ervaring

YICE is gebouwd vanuit de praktijk en de dagelijkse uitdagingen van specialisten in diverse bedrijfstakken