ISO, AVG, CIS, NIST, DNB, EBA, Fedramp, Wwft, NEN, BIO,,… ziet u de controls nog door de jungle van control frameworks?
De eisen van klanten en toezichthouders lijken iedere dag toe te nemen en zijn vaak ook overlappend. Hoe kunt u aantonen dat u aan alle eisen voldoet? Met een ISO certificaat? Met een ISAE 3402 rapportage? Een SOC2 rapportage? Een right-to-audit? Een combinatie hiervan? En hoe kunt u een effectief en efficiënt controle proces inrichten, zonder dat u 3x hetzelfde onderwerp controleert En hoe en waar legt u de resultaten vast?
Als u zich herkent in deze uitdagingen, bent u waarschijnlijk MS Excel ontgroeid als registratiemiddel. U heeft behoefte aan één centraal GRC-systeem waarin u alle eisen kunt vastleggen en dat u ondersteunt in uw compliance uitdagingen. Een systeem dat bovendien anticipeert op nieuwe eisen van belanghebbenden, die dagelijks kunnen veranderen; KlantA eist een versleutelde database, klantB verlangt 2x per dag een back-up en klantC wil een extra sterk SSL-certificaat. Help!
Gelukkig is de oplossing nabij: YICE, een veelzijdige, praktische en betaalbare keuze. En veiligheid staat voorop, YICE B.V. is zelf dan ook in bezit van een ISO 27001 certificering.
Zullen we een (virtuele) afspraak plannen om te brainstormen over uw GRC-uitdagingen? Ik geef u dan direct heel graag een YICE demo.