Over ons

YICE

YICE is in 2019 opgericht door de eigenaar van Awaretoday. Excel werd al jaren gebruikt om risico’s, maatregelen en acties te registreren die nodig waren om het Information Security Management System (ISMS) te beheren. De Excel-sheets werden in de loop der jaren verbeterd, maar deze bleven niet ideaal als het ging om gebruikersgemak, audit trail, logging, functionaliteit, etc. Om deze redenen werd YICE gebouwd om het ISMS effectief en efficiënt te laten werken. Tijdens de ontwikkeling van YICE is echter gebleken dat YICE veel meer potentie heeft en een veel grotere reikwijdte kan hebben. Het kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan control frameworks te beheren, zoals HSEQ, PCI/DSS, IIA of GDPR. Maar YICE is ook prima inzetbaar in omgevingen waar assurance een belangrijk issue is, zoals ISAE 3402 of SOC2. Eigenaren, reviewers en (externe) accountants kunnen samenwerken en hun eigen items managen.

Awaretoday

YICE en Awaretoday delen dezelfde eigenaar. Awaretoday levert consultancy, IT-audit en trainingsondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, governance, compliance en risicomanagement. Bezoek onze website voor meer informatie: www.awaretoday.nl

Awaretoday is in 2014 opgericht vanuit de visie dat informatiebeveiliging alleen effectief kan zijn als het past bij de dynamiek en cultuur van de organisatie. De naam Awaretoday is niet toevallig gekozen. Bewustwording en betrokkenheid, op alle niveaus in de organisatie, vormen de basis voor succes. First be aware, then be secure!

Nico Basten RE CISA CISSP

Nico is sinds 1985 onafgebroken professioneel actief in de uitdagende en complexe wereld van IT-beheer en -control. In de afgelopen 35 jaar heeft hij een schat aan ervaring opgebouwd in diverse organisaties en bedrijfstakken, wat hem geschikt maakt om op een zeer praktische en realistische manier effectief te opereren. Naast alle kwaliteitsaspecten van IT-beheer, zijn de specialisaties van Nico informatiebeveiliging, IT-audit, privacy, risicomanagement, kwaliteit, governance en compliance.

Profiteer van 35 jaar ervaring

YICE is gebouwd vanuit de praktijk en de dagelijkse uitdagingen van specialisten in diverse bedrijfstakken